Styrkespillet - 6-10 år

Styrkespillet - 6-10 år
DKK 500,00 DKK 400,00 ekskl. moms
Tilføjer til kurven

Når vi er bevidste om vores styrker og lærer at bruge dem, viser forskning, at vi øger vores trivsel, selvværd og glæde. Og bevidstheden om hinandens styrker øger tolerancen og giver et mere harmonisk familieliv.

Styrkespillet er et underholdende spil, som lader dine medspillere og dig selv lære meget mere om vores styrker og vores historier.

Spillet handler om at fortælle og lytte til historier fra vores hverdag og blive klogere på vores styrker. Hvis du kender dine styrker, så viser forskningen, at du får mere selvværd, mere energi, mere robusthed og mindre stress.

Er du bevidst om dine styrker, så kan det hjælpe dig til at løse dine opgaver bedre og du vil opleve at blive mere lykkelig.

Psykiatrifonden (se mere hér ...) og Sundhedsstyrelsen (se mere hér ...) anbefaler Min Styrkebog og Styrkespillet til brug i Folkeskolen.

Styrkespillet findes i to udgaver; 6-10 år og Fra 11 år.

d. 19. april 2017 kl. 19.00 følger TV2 Nyhederne op på deres reportage om stress blandt skoleelever. Du kan se et indslag om Hugo fra UngdomsCenter Vejle, der har opnået store fremskridt med Styrkeakademiets styrkespillet.

Se indslaget på tv2.dk hér ...