Din kurv:

Kurven er tom
0varevarer
-0-
Gå til kurv
Opdaterer
Totalpris 0
Opdaterer
Gå til kurv

Styrkekasse løsning 4

Styrkekasse løsning 4
DKK 2.373,75 DKK 1.899,00 ekskl. moms
Tilføjer til kurven

Styrkekasserne – Styrkerne i bevægelse og spil

Savner du et seriøst indhold til den understøttende undervisning? Så kunne dette materiale være løsningen! Vores seneste udgivelse er 12 styrkekasser, der indeholder 12 forskellige øvelser, der præsenterer de 24 styrker igennem leg, bevægelse og spil.

Styrkerne i bevægelse og spil er en del af Styrkeserien, der sætter særlig fokus trivsel og på det ressourceorienterede arbejde med eleverne og er vores bud på, hvordan den understøttende undervisning kan bidrage fagligt og målstyret til elevernes alsidige og personlige udvikling, såvel som til inddragelse af bevægelse i undervisningen på en måde, hvor bevægelse bliver mere end blot en løbetur eller en gang rundbold.

Materialet er lige til at gå til, og det kræver ingen forudgående viden om styrkearbejdet. Materialet er nærmest forberedelsesfrit, men der følger selvfølgelig en lærervejledning og kopiark med. Tag evt. spillene under armen og eleverne ud i det fri til sjov og underholdende læring! 

Løsning 4 sætter især op til en narrativ tilgang til at arbejde med styrkerne. For at læse mere om styrkespillet se her (6-10 år) eller her (fra 11 år) 

Pakken består af:

6 styrkespil (der er 4 elever per spil)